Prazna

 0,00 €

Na blagajno

Športni ojačevalec obratov za avto - Shelby Mustang

Shelby Cobra V8 SoundRacer ojačevalec zvoka za avto je trenutno najbolj priljubljeno darilo za vse ljubitelje motošporta in hitrih avtomobilov. Kakršen koli avto že vozi obdarovanec, mu bo SoundRacer omogočil, da se v avtu počuti, kot da bi vozil Shelby Cobra osemvaljnik.

SoundRacer se enostavno priklopi v cigaretni avto vžigalnik (napajalnik), s čimer začne oddajati zvočno obdelane in ojačene obrate avtomobilskega motorja. Ti se nato predvajajo preko avtomobilskih zvočnikov.

Pogledi pešcev, ko se vozite mimo njih ter nič hudega slutečih sopotnikov, ko se usedejo v avto, so enostavno neprecenljivi! Še vsak šofer, ki smo mu ga dali v testiranje, se je vrnil z nasmeškom do ušes in vprašanjem "Koliko stane? To moram imeti!"

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 44,90 €

Ni na zalogi

Športni ojačevalec obratov za avto - Shelby Mustang

Podrobnosti

SoundRacer preko alternatorja zaznava obrate motorja, jih obdela in oddaja kot radijski signal. Avtoradio, preko radijske antene, zazna te zvoke kot vsako drugo radijsko postajo in jih predvaja preko avtomobilskih zvočnikov.

Baterije torej niso potrebne, saj se SoundRacer napaja direktno iz avto vžigalnika (napajalnika). SoundRacer deluje praktično v vseh avtomobilih ne glede na tip motorja (bencinski, dizel) in manjalnika (ročni, avtomatski).

Sorodni artikli

Obloga za volan - Bling

Obloga za volan - Bling

Cena: 9,90 €
   

Komentarji izdelka