Prazna

 0,00 €

Na blagajno

Sončni kozarec

Zbiranje in shranjevanje svetlobe, zveni kot nekaj iz znanstvene fantastike, ampak s pomočjo sončnega kozarca je to že danes realnost. Kozarec preposto postavite na mesto, kjer je prisotna naravna ali umetna svetloba. Svetloba se potem s pomočjo solarnih celic in baterije, ki se nahajata v kozarcu, čez dan shranjuje.

Ko pa pade mrak, kozarec skozi brušeno steklo, zasveti v elegantni modri barvi. Kombinacija moderne tehnologije in "old school" izgleda, bo dodala pridih magičnosti in romantike, v dolgih zimskih nočeh. Naj naštejemo samo nekaj idealnih lokacij za Sončni kozarec: veranda, kuhinja, balkon, drevo na vrtu, dnevna soba ali spalnica..

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 19,90 €

Ni na zalogi

Sončni kozarec

Podrobnosti

  • Polnjenje, ki traja dobre 3 ure, zagotavlja 5 ur svetlobe
  • Za optimalen efekt, imejte Sončni kozarec med polnjenjem izklopljen, ko pade mrak pa ga po potrebi vključite. S takšnim ravnanjem boste podaljšali življensko dobo baterije.
  • Sončni kozarec zagotavlja izredno lepo osvetljavo tako za zunanje, kot notranje prostore, a v kolikor kozarca dejansko ne nameravate imeti "vklopljenga" medtem, ko je lociran nekje na prostem, potem priporočamo, da ga hranite v zaprtem prostoru. S tem boste preprečili zunanje vplive na sončni kozarec (vročina, mraz, sneg..)

Komentarji izdelka