Prazna

 0,00 €

Na blagajno

Shar X - Ostrilec za britvice

Da, vsi moški vedo, kako drag šport je postalo britje! Britvice priznanih blagovnih znamk, so vsak dan dražje. Britje pa lahko postane zaradi obrabe britvic, že po nekaj britjih, neprijetno. In takrat ostaneta samo dve rešitvi:

Prva - dražja je ta, da se namesti nova britvica. Druga - manj prijetna pa je, da se še naprej brijemo z obrabljeno britvico, kar povzroči vse drugo, kot udobno britje.

Sedaj lahko temu naredite konec! S pripomočkom Shar X, bodo vaše britvice ohranile ostrino, daljše obdobje


Za čiščenje in ostrenje britvice, Shar X, uporablja edinstveno patentirano tehnologijo trenja, ki poskrbi za to, da se z britvice odstranijo vsi ostanki dlak, kože in pene za britje. Ti trije dejavniki, so tudi glavni razlog za obrabo britvice, ki se potem pokaže v neudobnem britju.


Z uporabo Shar X-a, bo katerakoli britvica ohranila prvotno ostrino, britje pa bo posledično postalo mnogo cenejše in udobnejše. Z uporabo Shar X-a, boste lahko eno britvico uporabljali 4x dlje.

Zaloga: Na zalogi
Rok dobave: 1 do 2 dni

Redna cena: 12,90 €

Cena v akciji: 9,90 €

x
Ali

Shar X  - Ostrilec za britvice

Podrobnosti

Delovanje in uporaba:

 Podaljšajte življensko dobo britvic za štirikrat! Shar X je izdelan iz posebne gumijaste podlage, na katero po britju razpršite nekaj brivske pene. Zatem štirikrat ali petkrat z britvico (v nasprotni smeri od smeri britja) potegnete po podlagi tako, da se pena porazporedi po celotni površini. Zatem splaknete britvico in Shar X s toplo vodo in postopek je zaključen!

Prednosti uporabe Shar X-a:

  • Patentirana tehnologija trenja poskrbi za čisto in ostro britvico.
  • Postopek ostrenja je izjemno enostaven.
  • Shar X deluje na vseh vrstah britvic.
  • Izredno podaljšana življenska doba britvice.
  • Izjemen prihranek zaradi redkejšega nakupa novih britvic.

Komentarji izdelka