Prazna

 0,00 €

Na blagajno

Plišasti šnaucer - blazina za spanje z možnostjo segrevanja

Čudovito darilo za vse novodobne starše in njihove malčke, ki bo hitro postalo malčkov najboljši prijatelj in priljubljena igrača za spanje.

Večina otrok rada zaspi s svojo najljubšo igračo. A naš šnaucer, izdelan iz izredno mehkega in kakovostnega pliša, ima poleg dolgega noska, goste bradica, mehke dlake in puhastega repka še skriti adut. Možno ga je namreč pogreti v mikrovalovni pečici. Vaš malček bo tako zaspal v toplem objemu svoje priljubljene igrače, ki med drugim tudi čudovito diši, saj vsebuje eterično olje sivke, ki pomaga zagotavljati miren in naraven spanec.

Kako deluje
V trebuščku šnaucerja je notranja blazina, ki jo je možno enostavno odstraniti iz zunanje prevleke. Notranja blazina vsebuje žitarice, nežno prepojene z eteričnimi olji sivke. Ko blazino pogrejete v mikrovalovni pečici in jo oblečete v zunanjo prevleko, notranja blazina postopoma prenaša toploto na zunanjo prevleko. Notranje blazine oddajo toploto od 30 minut do ene ure.

Eterična olja s časom in s segrevanjem sicer izparijo, a po želji lahko notranjo blazino kadarkoli pokapljate z nekaj kapljicami vašega priljubljenega eteričnega olja.

Izdelek je primeren za otroke starejše od treh let. Izdelan je v skladu z najzahtevnejšimi svetovnimi standardi za otroške igrače (angleški BS8433 standard, evropski EN71 standard ter severno ameriški ASTM F963-08 standard).

Velikost: 11,5 x 25,5 x 28 centimetrov (širina x višina x dolžina).

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 22,90 €

Ni na zalogi

Plišasti šnaucer - blazina za spanje z možnostjo segrevanja

Podrobnosti

Navodila za segrevanje notranje blazine:

  • Odstranite notranjo blazino saj zunanja prevleka ni primerna za segrevanje.
  • Blazino postavite v mikrovalovno pečico, skupaj s skodelico mlačne vode, ki bo zagotovila rehidracijo žitaric v blazini.
  • Vklopite mikrovalovno pečico za 30 sekund.
  • Z roko pazljivo potipajte blazino, da preverite temperaturo blazine. Če blazina ni dovolj topla jo lahko po potrebi dodatno segrevate z 10 sekundnimi intervali. Med intervali z roko preverite temperaturo blazine.
  • Ko je blazina primerno segreta jo vstavite v zunanjo plišasto prevleko.


Komentarji izdelka