Prazna

 0,00 €

Na blagajno

Masažnik za glavo

Le komu ne prija prijetna masaža glave? A, če to počnemo lastnoročno s svojimi prsti, kakšnega posebnega efekta ni. Na pomoč, sicer lahko priskoči tvoj dragi ali draga. Kaj pa če te možnosti ni? No potem pa bo za ugodno počutje poskrbel Masažnik za glavo!


Izredno preprosta a neverjetno učinkovita zadevica vas bo sprostila in zapeljala v občutek ugodja. S svojimi nežnimi konicami tipalk nežno pritiska na različne akupunkturne točke, sprošča hormone ugodja (endorfine), aktivira pozitivno energijo ter povzroča sproščujoče občutke.

Masažnik za glavo povzroča zelo prijetno ščemenje po vsem telesu. Na prvi pogled deluje kot zelo enostavna naprava, a dejansko je zelo učinkovit terapevtski pripomoček, ki ga za sproščanje že stoletja uporabljajo Kitajci in Avstralski staroselci. Uporaben je za lajšanje glavobolov in migren, poročajo pa tudi o pozitivnih učinkih na stres, prekrvavitev, koncentracijo in ohranjanje spomina.

Zaloga: Na zalogi
Rok dobave: 1 do 2 dni

Cena: 4,90 €
x
Ali

Masažnik za glavo

Podrobnosti

A pozor, zgornji opis velja za polovico ljudi! Drugo polovica ta masažnik neverjetno možno žgečka, kot si lahko pogledate na video posnetkih spodaj. Znotraj te polovice ljudi, jih nekako polovica lahko prenese žgečkanje, če se masirajo sami. Druga polovica pa nikakor ne zmore več kot tri zamahe, tudi če se masirajo sami, kaj šele če jih nekdo drug.

Zato je ta masažni pripomoček za glavo tudi zelo zabavna popestritev vsakega družabnega srečanja. V Sloveniji je že dovolj poznan, da ga gostje kar sami pograbijo iz omare, ko ga zagledajo in se medsebojno pomerijo komu paše in koga neizmerno žgečka. Posledično je zelo zabavno opazovati ljudi, kako hedonisti uživajo ob masaži oziroma kako žgečkljivčki "trpijo". In kateri tip ste vi? Hedonist ali žgegčkljivec?

Komentarji izdelka