Prazna

 0,00 €

Na blagajno

Koala medvedek za spanje

Prepričani smo, da bo ta ljubka koala v trenutku postala najboljši prijatelj vašega sončka saj je izredno mehko "krzno" kot ustvarjeno za stiskanje in crkljanje.To pa še ni vse!

Večina otrok rada zaspi s svojim priljubljenim medvedkom. Koala medvedek je izdelan iz izredno mehkih tkanin, v trebuščku pa skriva notranjo blazino, ki jo je možno pogreti v mikrovalovni pečici. Vaše dete bo tako zaspalo v toplem objemu svojega priljubljenega medvedka, ki med drugim tudi čudovito diši, saj vsebuje eterično olje sivke, ki pomaga zagotavljati miren in naraven spanec.

Kako deluje:
V trebuščku medvedka je notranja blazina, ki jo je možno enostavno odstraniti iz zunanje prevleke. Notranja blazina vsebuje žitarice, nežno prepojene z eteričnimi olji sivke. Ko blazino pogrejete v mikrovalovni pečici in jo oblečete v zunanjo prevleko, notranja blazina postopoma prenaša toploto na zunanjo prevleko. Notranje blazine oddajo toploto od 30 minut do ene ure.

Zaloga: Ni na zalogi

Cena: 18,50 €

Ni na zalogi

Koala medvedek za spanje

Podrobnosti

Navodila za segrevanje notranje blazine:

  • Odstranite notranjo blazino saj zunanja prevleka ni primerna za segrevanje.
  • Blazino postavite v mikrovalovno pečico, skupaj s skodelico mlačne vode, ki bo zagotovila rehidracijo žitaric v blazini.
  • Vklopite mikrovalovno pečico za 30 sekund.
  • Z roko pazljivo potipajte blazino, da preverite temperaturo blazine. Če blazina ni dovolj topla jo lahko po potrebi dodatno segrevate z 10 sekundnimi intervali. Med intervali z roko preverite temperaturo blazine.
  • Ko je blazina primerno segreta jo vstavite v zunanjo plišasto prevleko.
Eterična olja s časom in s segrevanjem sicer izparijo, a po želji lahko notranjo blazino kadarkoli pokapljate z nekaj kapljicami vašega priljubljenega eteričnega olja.

Izdelek je primeren za otroke starejše od treh let. Izdelan je v skladu z najzahtevnejšimi svetovnimi standardi za otroške igrače (angleški BS8433 standard, evropski EN71 standard ter severno ameriški ASTM F963-08 standard).

Komentarji izdelka